BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Lokal maler med stor erfaring i malerfaget

Skal du bruge en grundig maler, som leverer høj kvalitet til en fornuftig pris? Vi er et byggefirma med fokus på entrepriser, og derfor har vi naturligvis også en dygtig maler, som står klar til at hjælpe dig med malerarbejde. Vores maler udfører både store og små opgaver – det er helt op til dig. Fra vores base i Valby arbejder vi hovedsageligt lokalt på Frederiksberg, i Valby og de omkringliggende byer.

Når vi udfører malerarbejde, sørger vi altid for at leve op til kundens ønsker, da vi går meget op i at vores kunder er glade – men vi nyder også selv at aflevere et projekt, som vi er 100% tilfredse med!

 

Vi klarer hele maleropgaven

Vores maler klarer naturligvis alt arbejdet med at dække grundigt af, spartle væggen op, og så vi rydder vi naturligvis op efter os. Er du i tvivl om hvilken farve du skal vælge, tilbyder vi også vejledning i farvevalg. En farve er ikke bare en farve, da de fåes i forskellige nuancer og med “knæk”.

Vil du have tapet op, kan vi også klare den. Tag en snak med vores maler om mulighederne og dine ønsker, så sørger vi for et flot og holdbart resultat, som du kan nyde i mange år.

 

Vil du have et gratis og uforpligtende tilbud af din maler?

Ønsker du et besøg og et gratis uforpligtende tilbud? Så kan du ringe til P.C. Totalbyg allerede i dag på 21 77 80 68 eller skrive en mail til nbc@pc-totalbyg.dk. Så kigger vi forbi til en snak om dit projekt, og efterfølgende modtager du et 100% UFORPLIGTENDE TILBUD fra din maler.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD FRA DIN MALER
    Copyright © 2021 pc-totalbyg.dk - All rights reserved