BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Tagrenovering i særklasse

Har dit tag brug for en renovering efter slid fra det danske vejr eller har taget fået skader? Så kan vi hos P.C. Totalbyg være behjælpelige med en professionel og grundig tagrenovering. Vi sørger for en renovering af dit tag ved bl.a. stormskader, utætheder og slid. Vi er certificerede og har stor erfaring med tagrenovering af flere forskellige typer tage.

Vi dækker det lokale område omkring Valby, Hvidovre,  Frederiksberg og på Amager.

 

Spar penge med en renovering af taget

Efter flere års arbejde i branchen har vi en del erfaring med tagrenovering hvor vi både har løst store og små opgaver for erhverv, private samt offentlige institutioner. Når der foretages en tagrenovering opnås der typisk en bedre isolering, taget bliver beskyttet yderligere imod den generelle slitage og man bliver beskyttet mod eventuelle vandskader.

Hos P.C. Totalbyg er vi specialister i udførsel af tagrenovering og vi kan derfor give mange gode råd samt information omkring renoveringen og den efterfølgende vedligeholdelse. Du skal på det kraftigste overveje en tagrenovering, hvis taget er overgroet med f.eks. mos og alger, da dette kan nedbryde taget. Derfor kan dette i sidste ende blive en dyr fornøjelse, hvis der ikke bliver taget hånd om problemet.

 

Skal vi foretage din tagrenovering?

Ring allerede i dag, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en tagrenovering. Du kan fange os på enten telefon 21 77 80 68 eller skriv en e-mail til nbc@pc-totalbyg.dk.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TAGRENOVERING

Copyright © 2021 pc-totalbyg.dk - All rights reserved