BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Nyt badeværelse i højeste kvalitet

PC-Totalbyg tilbyder professionel opførsel af nyt badeværelse nær Hvidovre, Valby, Frederiksberg og Amager. Med over 15 års erfaring i branchen kan vi i dag tilbyde en professionel løsning hvor kvaliteten af vores arbejde og pris altid hænger sammen. Vi har igennem de sidste mange år hjulpet en del kunder med at opføre nyt badeværelse. Det har givet os en hel del erfaring, som gør at vi i dag har opbygget en vis ekspertise inden for badeværelser.

Dermed kan du altid regne med at resultaterne lever op til dine forventninger.

 

Professionel rådgivning omkring nyt badeværelse

Hos P.C. Totalbyg vægter vi altid kvalitet og serviceniveau ekstremt højt. Derfor kan du altid regne med kvalitetskontrol af vores arbejde ved en afsluttet opgave. Dette for at sikre at alt omkring dit nye badeværelse lever op til de aftalte krav.

Står du og skal bruge rådgivning omkring et nyt badeværelse kan du altid kontakte os. Vi sørger for at vejlede omkring valget af materialer til badeværelset – herunder klinker, fliser og andre elementer. Selvfølgelig sørger vi også for at rådgive efter både din boligstil og det opsatte budget.

 

Kontakt P.C. Totalbyg allerede i dag

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på opførelse af et nyt badeværelse, skal du være mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 21 77 80 68 eller skrive en e-mail til nbc@pc-totalbyg.dk.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ NYT BADEVÆRELSE
    Copyright © 2021 pc-totalbyg.dk - All rights reserved