BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Professionel hjælp til nyt tag?

Når du vælger P.C. Totalbyg får du en dygtig samarbejdspartner, der vægter kvalitet og dialog højt. Vi tror på, at samarbejde og dialog er vejen til et godt resultat uanset opgavens størrelse. Kvaliteten opnår vi ved at vælge de bedste løsninger ud fra dine behov, samt vores ekspertise og erfaring. En investering i et nyt tag er altid en rentabel løsning, især fordi taget beskytter resten af konstruktionen.

Er der problemer med taget, påvirker det hurtigt resten af husets konstruktion. Samtidig kan et nyt tag være ekstremt vigtigt i forbindelse med optimering af energiudnyttelsen i boligen. Varmen stiger altid opad, og derfor er varmetabet fra boligen oftest størst via taget – hvis dette ikke er isoleret ordentligt.

 

Nyt tag til private og boligforeninger

Vi kan hjælpe uanset om du ejer hus eller repræsenterer en boligforening, der skal have nyt tag som en del af et entreprise. Vi står gerne for konstruktionen af nyt tag for både privatpersoner, offentlige institutioner og erhverv nær Valby, Frederiksberg, Hvidovre og Amager. Vi har tilsammen mange års erfaring med konstruktion af nye tage, hvorfor vi kan klare langt de fleste opgaver.

 

Kontakt os allerede i dag

Du skal være meget velkommen til at kontakte os på telefon 21 77 80 68 eller e-mail nbc@pc-totalbyg.dk, hvis du vil høre mere om nyt tag eller en eventuel renovering af nuværende tag.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ ET NYT TAG

Copyright © 2021 pc-totalbyg.dk - All rights reserved