BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Ombygning og renovering af hus

Trænger huset, badeværelset eller taget til en kærlig hånd eller vil du bare gerne udnytte dine kvadratmeter bedst muligt? Så kan vi hjælpe dig med en ombygning eller renovering af højeste kvalitet. Vi har ALTID kundens ønsker og behov i fokus og vi sørger altid for at overholde alle aftaler, så du som kunde kan føle dig tryg. Vi sørger desuden for grundig rådgivning før, under og efter din ombygning eller renovering.

 

Udnyt din bolig bedre med en ombygning

En ombygning er et godt alternativ til en tilbygning eller til at flytte til et nyt hus hvis du føler at du har brug for mere plads. Med en ombygning kan lave om på husets ombygning, så du får de rum du ønsker og får mere plads i de rum du opholder dig mest i.

Der er en verden af muligheder hvis du er interesseret i en ombygning og vi tilbyder selvfølgelig grundig rådgivning.

 

Vi tilbyder alt i renovering af din bolig

Hvis det er ved at være tid til at renovere din bolig, står vi klar til at hjælpe med en stor eller lille renovering. Vi tilbyder bl.a. tagrenovering, malerarbejde, renovering af badeværelse mm. Vi laver kort sagt alt inden for renovering – ALTID med kunden i fokus.

 

Få et uforpligtende tilbud på renovering og ombygning

Ring til os i dag på telefon 21 77 80 68, skriv til os på nbc@pc-totalbyg.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Fra vores base i Valby arbejder vi hovedsageligt lokalt på Frederiksberg, i Hvidovre og på Amager. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bygge projekt.

INDHENT UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OMBYGNING

Copyright © 2021 pc-totalbyg.dk - All rights reserved