BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD

Tilbygning til din nuværende bolig?

P.C. Totalbyg opfører tilbygninger for private og erhverv omkring Valby, Hvidovre, Frederiksberg og Amager. Det kræver særlige hensyn at opføre en tilbygning både til eksisterende bygninger, omgivelser og materialer. De hensyn tager vi hos P.C. Totalbyg og arbejder efter princippet, at vi ikke bygger på, men bygger sammen med det eksisterende hus.

Vi leverer mange forskellige tilbygninger i moderne designs og har gennem tiden hjulpet mange husejere med en tilbygning.

 

Råd og vejledning ved en tilbygning

En harmonisk og smuk tilbygning kan tilføres til såvel nye som gamle ejendomme. En tilbygning til en eksisterende bolig skal fremstå harmonisk, og det gør den blandt andet ved, at vi bygger en tilbygning sammen med den eksisterende bolig og ikke bygger til. Det er et væsentligt princip, som vi i høj grad arbejder ud fra, når vi arbejder med vores tilbygninger. Yderligere er vores valg af materialer også med til at give et smuk og harmonisk byggeri, der har en lang levetid.

Vi hjælper selvfølgelig gerne med både råd og vejledning i forhold til valg af materialer, efterfølgende vedligeholdelse osv.

 

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt P.C. Totalbyg allerede i dag, så tager vi gerne en snak om din tilbygning og kommer med et uforpligtende tilbud. Ring på 21 77 80 68 eller skriv en mail til nbc@pc-totalbyg.dk.
    Copyright © 2021 pc-totalbyg.dk - All rights reserved